Sterke boeren voor een duurzame landbouw

Fotoverslag Boerenlandbouw Conferentie ’24

Op 25, 26 en 27 januari vond de Boerenlandbouw Conferentie plaats. Binnenkort volgt een inhoudelijk verslag, nu nog even nagenieten met de prachtige fotoreportage van Saskia van Gelderen / Atelier van Saskia.

1 reactie

  1. Greetje de Haan

    Goedenmiddag; ik ben “lid” van de beweging “Grootouders voor het Klimaat” (afdel Utrecht)
    Steeds meer vraag ik me af hoe we de kloof tussen boze boeren en klimaataktivisten kunnen overbruggen…… Ik heb jullie eens ontmoet op de A12 . Het lijkt me zo mooi als boeren zullen snappen dat we allemaal met hetzelfde bezig zijn (moeten zijn) ipv idee dat klimaatbelangen tegenover boerenbelangen staan…. samen optrekken tegen de boosdoeners die de boeren in de bio-industrie in de tang houden….. Hebben jullie ideeen en zouden we eens een ontmoeting kunnen plannen? Alvast hartelijk dank voor jullie reactie!! mvrgr Greetje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *