Sterke boeren voor een duurzame landbouw

Dringende vraag aan EU van de Federatie van Agro-ecologische Boeren: houd onze akkers vrij van GMO’s!

Komende woensdag stemt het Europees Parlement over een voorstel om de controle op toelating van GMO’s te versoepelen. Zodanig dat het volstrekt onduidelijk wordt waar GMO gewassen worden verbouwd. Met het risico dat deze GMO gewassen vermengd raken met ‘ons’ biologische plantgoed. Wij, agro-ecologische boeren, willen GMO vrij voedsel kunnen verbouwen. Bovendien willen ze de verplichting voor de vermelding dat er GMO’s in producten zitten afschaffen. Wij zijn tegen deze voorstellen. Hou op met het in gevaar brengen van ons voedselsysteem!!! We roepen alle Europarlementariërs op om tegen deze voorstellen te stemmen. Fijn als je dit bericht wil delen!

3 reacties

 1. Greetje de Haan

  iedereen die de aarde, haar bodem, de lucht en het water een “warm” hart toedraagt, aan de slag! Op straat, in petities in rechtzaken allemaal op de bres voor een leefbare aarde en biodiversiteit voor de toekomstige generaties !! (afz: een bezorgde oma)

 2. Greetje de Haan

  Allemaal op de bres voor een leefbare aarde voor onszelf en de toekomstige generaties!
  (een bezorgde oma)

 3. Frederika Baelde Jansen

  Heel erg goede en erg belangrijke vraag.
  Het zou een eis moeten zijn !
  Wij als consumenten willen niet langzamerhand vergiftigd worden.
  Er zijn al zulke belachelijke hoge cijfers van chronische zieken in ons land en ons zorgsysteem staat op instorten en is niet meer betaalbaar!
  De eerste zorg van onze overheid zou moeten zijn ons allen te beschermen tegen verdere achteruitgang van onze gezondheid.
  Houdt er een referendum over .
  Dringende oproep van ontevreden burgers !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *