Wanneer: donderdagavond 25 januari – zaterdag 27 januari
Waar: Nivon Morgenrood, Scheibaan 15 in Oisterwijk
Kosten: prijs naar draagkracht: € 50 / 75 / 100,- voor de hele conferentie
Dagkaarten: € 25 / 50

Er zijn nu ook dagkaarten beschikbaar, inschrijven voor zowel dagkaarten als kaarten voor de hele conferentie via onderstaande link:

Inschrijven & aanmelden

Met onze agroecologische stukjes paradijs opereren wij in een tumultueuze wereld. Hoe gaan wij als agroecologische boeren om met het huidige politieke klimaat? Hoe gaan wij om met de klimaatcrisis?

De Boerenlandbouwconferentie staat dit jaar in het teken van klimaatadaptatie vanuit een agroecologisch perspectief. Dit doen we aan de hand van workshops over de boeren praktijk, activisme, autonomie, solidariteit, beleidsbeïnvloeding en land. Met inspirerende sprekers, een mooie maaltijd, en veel mogelijkheid om elkaar informeel te spreken. 

Programma – gebruik de pijltjes om door het programma te scrollen:

Programma-Boerenlandbouwconferentie-2024-2

De Boerenlandbouwconferentie 2024 wordt georganiseerd door de Federatie voor Agroecologische Boeren: een samenwerkingsverband van de BD vereniging, de Biotuinders, het Biovegan netwerk, het CSA netwerk en Toekomstboeren.

Voor de conferentie ontvangen we support van o.a.: The University of Twente, De Groene Route, De Nationale Wetenschapsagenda.