De verkiezingen voor de provinciale staten en waterschappen staan voor de deur en beiden gaan de komende jaren een belangrijke rol gaan spelen in de landbouwtransitie. Met het Groenboerenplan hebben we een aanzet gegeven voor de veranderingen die daarvoor nodig zijn – nu is het zaak er voor te zorgen dat we dit in de praktijk gaan brengen.

Wij vragen nu jullie hulp deze boodschap in de aanloop van de verkiezingen een kernthema te maken. Vanuit het Groenboerenplan werken we aan een verkiezingsboodschap, we hebben jullie steun nodig deze op tv te krijgen.

Voor een landbouwbeleid met ruimte voor een beter klimaat, biodiversiteit en een goene toekomst voor onze boeren.

Steun daarom de crowdfunding, en geef de groene boeren een stem!

Help ons ook deze boodschap breed te delen en verspreid deze daarom ook met je netwerk en social media met #groenboerenboodschap op tv #verkiezingen23 #groenboerenplan.

Het groenboerenplan is een samenwerking tussen de Federatie CarinFarmers, BioHuis, Herenboeren en Stichting Demeter.